Google-mainonta

Google mainonta

TULOKSELLISTA GOOGLE ADS -HAKUSANAMAINONTAA

Mitattavaa ja vaikuttavaa Google Ads -hakusanamainontaa huippu tuloksin! Suunnittelemme, toteutamme ja optimoimme hakusanamainontaa, hyödyntäen web-analytiikan ratkaisuja sekä vuosien kokemusta hakusanamainonnan parissa. Luomme tarvittavat konversioseurannat ja atribuutiomallinnukset seurantaa ja optimointia varten.

 

Parhaan tuoton hakusanamainonnasta saa hyödyntämällä dataa niin kohdentamisessa kuin budjetoinnissa. Tärkeässä asemassa on myös asiakkaan liiketoimintaan paneutuminen, jotta osataan tehdä oikeita markkinoinnillisia ratkaisuja. Olemme tehneet tuloksekasta yhteistyötä monien haastavien toimialojen kanssa, käyttäen hyväksemme vahvaa digitaalisen markkinoinnin kokemusta, yhdistettynä analytiikan sekä verkkoliiketoiminnan tuntemukseen ja ymmärrykseen.

 

Hyödynnämme Google Ads -hakusanamainonnassa automatiikkaa sekä  mahdollisuuksien mukaan dynaamisia elementtejä, jotta käytössä oleva aika menee juuri siihen mihin sen kuuluukiin, eli kampanjan tuottavuuden optimointiin. Kehitämme ja testaamme koko ajan uusimpia mainonnan muotoja ja käytäntöjä sekä tarkastelemme kriittisesti ja systemaattisesti omia toimintamallejamme, jotta pystymme tuottamaan asiakkaallemme laatua.

 

Annamme asiakkaillemme oikeudet kaikkiin mainonnassa käytettäviin tileihin ja seurantoihin, jolloin tekemämme toimenpiteet ja budjetin käyttö on asiakkaamme seurattavissa koska tahansa. Mikäli olet jo mitannut hakusanakampanjan tuloksia, joiden pohjalta voimme luoda vertailua varten mittarit, lupaamme tulostakuun kymmenien prosenttien tulosparannukselle. Jos emme onnistu yhdessä sovitun tavoitteen toteutuksessa täydellisesti, palautamme teille erotuksen.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Call Now ButtonSoita!