Ensiluokkaista hakukoneoptimointia

Asiakkaillemme

Tavoitteenamme on pitkä yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Haluamme olla Pohjoismaiden paras Mediatoimistokumppani, asiakastyytyväisyydellä mitattuna. Uskomme vain ja ainoastaan räätälöityihin ratkaisuihin. Teemme perusteellista hakukoneoptimointia, jonka tavoitteena on tehostaa verkkosivun suorituskykyä ja löydettävyyttä pitkäjänteisesti.

Ota yhteyttä painike

Tarvitaan SEO Strategia

Toteutuksen pohjaksi

SEO strategian suunnittelu lähtee aina asiakkaan liiketoiminnasta, verkkosivu ja tavoitteet huomioiden. Strategia rakennetaan näiden pohjalta ja tavoitteiden saavuttamiseen sitoudutaan yhteisesti. Aloitamme yhteistyön analysoimalla verkkosivujen lähtötilanteen. Huomioimme verkkosivun teknisen toteutuksen, sisällön ja sen relevanttiuden kuin myös linkitykset. Huolellinen valmistelu ja kuluttajan ostopolun ymmärtäminen ohjaa oikeisiin SEO ratkaisuihin ja tehostaa verkkosivun suorituskykyä.

SEO-Strategia

Seuraavaksi Kilpailija-analyysi

Miltä kilpailu näyttää hakukoneessa ?

Tehokkaasti optimoitujen verkkosivujen merkitys nousee jatkuvasti. Relevantin kävijäliikenteen saavuttamiseksi jokainen toimija haluaakin verkkosivullaan tarjota asiakkaalle oman valikoimansa tarjottimella, joten luontaisesta liikenteestä ja sijoituksista hakukoneissa käydään kovaa kilpailua. Kilpailija-analyysissä vertaamme verkkosivujesi sisällön suoriutumista alasi merkittäviin kilpailijoihin, ja heidän käytössä oleviin avainsanoihin.

Pidämme huolen toimintamme läpinäkyvyydestä ja panostamme yhteistyöhön sen joka askeleella - Jaamme kilpailijavertailusta saadut tiedot analyyseineen asiakkaan kanssa, sekä perustelemme ratkaisuehdotuksemme ennen toimenpiteiden tekemistä. Ajankohtainen tieto verkkosivun orgaanisesta liikenteestä kilpailijoihin verraten vaikuttaa oleellisesti oikeiden toimenpiteiden valintaan orgaanisen liikenteen kasvattamiseksi.

Sitten Tekninen toteutus

Onko verkkosivu teknisesti kunnossa ?

Loistava hakukoneoptimointi ei rakennu pelkästä sisällöstä, sillä verkkosivun tekninen suorituskyky heijastuu vahvasti asiakaskokemukseen ja tämän vuoksi myös hakutulossivun sijoitukseen. Pidämme yhteistyössä huolen siitä, että verkkosivusi tekninen puoli on optimaalisella tasolla hyötyäkseen hakukoneoptimoidusta sisällöstä. Verkkosivut ovat tekninen kokonaisuus, jotka vaativat säännöllistä ylläpitoa ja optimointia

Panostamme Sisällön suunnitteluun

Mitä asiakkaasi haluavat verkkosivuiltanne ?

SEO-Sisallot

Sisällön suunnittelussa keskitymme verkkosivujen päätarkoitukseen - palvelemaan asiakastanne. Tehokas optimointi edellyttää ymmärrystä asiakaskäyttäytymisestä. Siksi panostamme taustatöihin, verkkosivuun tutustumiseen ja datan keräämiseen. On-Page hakukoneoptimoinnissa huomioimme useita eri osa-alueita, kuten avainsanojen hakutarkoituksia, kuvaoptimointia sekä verkkosivun metatietojen käyttöä. Pitkä kokemuksemme vaativien toimialojen ja monimuotoisten SEO tapausten parissa on kehittänyt osaamistamme. Kokemuksemme myötä meille on muodostunut erityisen tehokas ja kunnianhimoinen toimintamalli sisällön optimoinnissa ja tuotannossa.

Lisäksi vielä Strategia kilpailueduille

Kuinka saavutan kilpailuedut verkkosivuilleni ?

Kun verkkosivun tekniset ominaisuudet ovat hiottu huippuun, ja sisältöoptimoiduille sivuille kaivataan lisäpotkua, kilpailuetua voidaan rakentaa erilaisia strategioita hyödyntäen. Esimerkiksi linkitystrategialla pyrimme parantamaan verkkosivujen uskottavuutta hakukoneen silmissä, jotta sisältö nousee entistä paremmin orgaanisessa haussa. Laadukkaiden ulkoisten linkkien määrä viestittää hakukoneille luotetusta palveluntarjoajasta. Asiantuntijamme seuraavat tiiviisti hakukoneiden algoritmimuutoksia sekä alan uusia toimintatapoja, jotta toimintamme pysyy tehokkuuden huipussaan.

Tulokset hakukoneoptimoinnissa edellyttävät laadukasta ja perusteellista tekemistä, jotta työstä saadaan kaikki potentiaali irti - tähän yhteistyömme perustuu. Emme tavoittele lyhyitä kävijäliikennepiikkejä, vaan tarjoamme asiakkaillemme edellytykset joilla verkkosivu hyötyy optimoinnista pitkään.

Ota yhteyttä painike