Tiliauditointi

Ilmainen Google Tilianalyysi

ILMAINEN TILIAUDITOINTI

Tiliauditointi, eli Google Ads mainonnan ja Google Analyticsin tilianalyysi.

Oletko miettinyt nykyisen mainontasi tehokkuutta ja haluaisit tietää, millä tasolla nykyinen mainontasi on? Tiliauditoinnin avulla tunnistetaan mainostilin heikkoudet, joihin puuttumalla kasvatat mainontasi tehokkuutta, kohdennat viestisi tarkemmin sekä lisäät mainonnan tuottavuutta. Vuosien kokemuksella tiliauditoinneista annamme luotettavat korjausehdotukset maksutta. Tiliauditointia varten tarvitsemme ainoastaan lukuoikeudet olemassa oleviin mainos- ja analytiikkatileihin.

 

Googlen mainos- ja analytiikkatilien nykytila-analyysi

 

Tiliauditoinnin yhteydessä käymme läpi mainos- sekä analytiikka tilienne rakenteen sekä tilien nykytilan. Tiliauditointiin kuuluu kampanjarakenteen tarkastamisen lisäksi myös avainsanojen sekä mainostekstien ja -ohjausten läpikäyminen. Käymme läpi myös mainostilissä käytössä olevat mainoslaajennukset. Auditoinnin yhteydessä tarkastelemme myös nykyisen mainonnan seurantaa ja sen asetuksia. Oikein asennettu seuranta antaa luotettavaa dataa, jonka pohjalta tehdä päätöksiä.

 

Analysoimme mainos- ja analytiikkatilinne ja käymme tulokset läpi kanssanne. Annamme teille korjausehdotukset maksutta, nopealla aikataululla.  Voit myös siirtyä palveluasiakkaaksemme ja antaa meidän toteuttaa muutokset sekä mainonnan optimoinnin. Työtä ja työn tuloksia voit seurata reaaliajassa niin mainostilistä kuin myös selkeästä dashboard-raportista.

 

Tiliauditointi mahdollistaa tulostakuun

 

Mikäli olet jo mitannut Google Ads kampanjan tuloksia, joiden pohjalta voimme luoda vertailua varten mittarit, lupaamme tulostakuun kymmenien prosenttien tulosparannukselle aloittaessasi yhteistyön kanssamme Google Ads -mainonnan osalta. Jos emme onnistu yhdessä sovitun tavoitteen toteutuksessa täydellisesti, palautamme teille erotuksen.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Call Now ButtonSoita!