Videomainonta

KOHDENNETTUA VIDEOMAINONTAA

Liikkuvaa kuvaa someen, Maikkarin sovelluksiin tai Ruutuun? Videomainonta kasvattaa suosiotaan entisestään ja mainoskanavia tulee tarjolle koko ajan enemmän. Onnistuneen videomainonnan tärkeimmät elementit ovat oikea yleisö sekä kanava, jossa mainosta näytetään. Ethän halua maksaa kovaa hintaa näyttökerroista kanavassa, jossa sen vaikutus ostopäätökseen tai tunnettuuden kasvattamiseen on pieni?

 

Hyödynnämme mainonnassa vahvaa digitaalisen markkinoinnin kokemusta, yhdistettynä analytiikan sekä verkkoliiketoiminnan tuntemukseen ja ymmärrykseen. Tärkeässä asemassa on asiakkaan liiketoimintaan paneutuminen, jotta osataan tehdä oikeita markkinoinnillisia ratkaisuja. Olemme tehneet tuloksekasta yhteistyötä monien haastavien toimialojen kanssa.

 

Asetamme asiakkaan kanssa yhdessä tavoitteet, joiden pohjalta suunnittelemme ja optimoimme mainontaa. Tavoitteet ovat tärkeässä osassa, jotta työn tuloksia voidaan arvioida. Tarjoamme asiakkaillemme reaaliaikaista raportointia dashboard-seurantana, jolloin kampanjan tuloksia voi seurata koko ajan, eikä vain kuukausittain saapuvasta raportista.

Haluamme muuttaa käytäntöjä alalla ja tuoda läpinäkyvyyttä mainontaan. Meillä kaikki toiminnassamme on läpinäkyvää, aina hinnoittelusta toteutukseen.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Call Now ButtonSoita!